петък, 10 октомври 2014 г.

Колонката на автора 11.10.14

В първата публикация в този сайт е редно да кажа какво ще можете да четете и видите в него. Няма да се представям, само ще кажа, че съм автор  и на блога за тренировки, хранене и здраве www.silenbg.com. Пиша го вече две години и сметнах, че за да продължи да се налага като бранд, ако щете, СИЛЕН трябва да се "разшири" по някакъв начин. Реших, че един от начините това да стане, е чрез стартирането на нещо в лайфстайл сферата.

Българският народ има една поговорка, която според мен е криворазбрана: "По дрехите посрещат, по ума изпращат". И заради нея българинът ходи в мола по джапанки и анцуг, чопли семки...нали не е прост, в крайна сметка(по ума изпращат!!!). Е, моето мнение е, че тази народна мъдрост трябва да се разглежда през следната призма - "дрехите" ни трябва да са хубави, стилни и чисти, за да ни посрещнат както трябва, а след това да демонстрираме и умствените си качества. Замислете се и ще видите колко съм прав - така  е и в отношенията с жените, с колегите, с бизнес партньорите. Освен това, мъжките онлайн списания в България са доста малко, особено на фона на женските. Мисля, че имаме право на още едно кътче, което да си е запазена мъжка територия, а жените и приятелките ни да надничат завистливо отстрани. Ето затова е създаден СИЛЕН lifestyle.

Какво ще четете в сайта? Слава богу, няма да са само статии за дрехи!!! Ще пиша редовно(може би веднъж седмично) Колонката на автора, в която ще споделям какво ме е развълнувало през седмицата. Други публикации ще са свързани с това, което се обобщава с думата lifestyle - мода, пътуване, стил, забавление, свободно време. Какво още - и аз не знам! Това е само началото, но то трябваше да бъде поставено. И времето дойде - точно на втория рожден ден на www.silenbg.com!

С уважение,
Ясен Крайчев





Няма коментари:

Публикуване на коментар